Përshëndetje gazeta Intervista. Ju ndjek rregullisht dhe pse jam e re në moshë më pëlqen që të lexoj dhe jo vetëm të lundroj nëpër internet. Më pëlqen shumë rubrika e kuzhinës në gazetën tuaj dhe më pëlqen edhe gatimi, prandaj pa ju humbur shumë kohë po kaloj tek kërkesa ime për të botuar një recetë me ndonjë pastë të veçantë dhe të ketë në përërje gjëra deti. Uroj ta publikoni këtë numër sepse jam në pritje. Greta
Përgjigjet Ledio i Restorant “Il Tipico”, Rr Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur Greta, faleminderit që na ndjek dhe të uroj gjithë të mirat. Si recetë, kam përzgjedhur një pjatë të veçantë por shumë të shijshme, sedanini me tul peshku. Për të përgatitur këtë recetë duhen këta përbërës:
100 gr sedanini të freskëta
1 fileto peshku
1 domate e prerë në kubikë
Pak djath parmixhano
Vaj
Kripë
Vaj hudhre
Vaj ulliri
Verë të bardhë
Majdanoz
Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!