Përshëndetje gazeta Intervista! Jam një vajzë 25 vjeçe dhe jam lexuese shumë e rregullt e gazetës tuaj por prej kohësh kam ndjekur rubrikën tuaj të kuzhinës që bashkëpunoni me restorantin “Il Tipico” dhe kurioziteti që njerëzit e kanë vizituar atë restorant dhe kanë ngelur mjaft të kënaqur nga ai mua më bëri të klikoj në internet dhe të shoh diçka më tepër rreth këtij restoranti. Në pamje të parë ushqimi të shijonte me sy por ajo çfarë mua më pëlqeu nga fotot që ishin postuar ishte pjata me vezë levreku në zgarë. Do kisha shumë dëshirë të mësoja ta gatauaj në kushtet e shtëpisë. Ju lutem nëse keni mundësi të më ndihmoni me recetën? Ju falënderoj!
Përgjigjet Ledio i Restorant “Il Tipico”, Rr Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur, përshëndetje! Kam dëshirën të të falënderoj përzemërsisht për rëndësinë që i kushton rubrikës tonë. Më vjen mirë edhe për besimin që keni krijuar për ne. Më poshtë do ju dërgoj dhe recetën, e cila është e thjeshtë, gatuhet shpejt dhe është shumë e shijshme.
Përbërësit:
2 vezë peshku mesatare
Kripë
Piper
Vaj ulliri
Limon
Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!