Përshëndetje Intervista, jam Manjola, një nënë shumë e apasionuar pas gatimit dhe i ndjek gjithmonë shkrimet tuaja. Gjithashtu kam qenë edhe disa herë në restorantin “Il Tipico” me të cilin ju keni edhe bashkëpunim dhe më ka ngelur në mendje tava me kallamar dhe kërpudha e do ju kërkoja nëse keni mundësi të më dërgoni një recetë që ta bëj edhe unë vetë në shtëpi. Faleminderit dhe ju përshëndes.
Përgjigjet Ledio i Restorant “Il Tipico”, Rr Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- Manjola, si fillim dua t’ju falënderoj që i’u drejtove gazetës Intervista dhe restorantit tonë. Tava me kallamarë dhe kërpudha është një nga pjatat më të shijshme në lokalin tonë. Pak më poshtë po të jap dhe recetën me përbërësit që duhen për këtë pjatë.
200 gr kallamar i pastruar
1 kërpudhë shampinjon
Pana kuzhine
Djath parmixhano 10 gr
Vaj ulliri
Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!