Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Midhje të mbushura

Përshëndetje! Jam një zonjë 56 vjeçe dhe duke ju ndjekur gjithmonë mendova t’ju shkruaj edhe unë njëherë për rubrikën e kuzhinës. Më pëlqen shumë arti i gatimit dhe ajo që dua të them është se vajza ime në fund të muajit ka përvjetorin e saj të ditëlindjes dhe bën 30 vjeçe. Është shumë meraklie pas ushqimit dhe si më të preferuarin ka midhjet e mbushura por që unë nuk e di se si bëhën se me thënë të drejtën nuk jam e fiksuar pas këtyre produkteve të detit. Ndaj dhe ju shkruajta që nëse është e mundur të më ndihmoni me këtë recetë që edhe unë t’i bëj një surprizë të veçantë vajzës time. Pres përgjigjen tuaj. Faleminderit Vjoleta.

 Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531: Përshëndetje e dashur të falënderoj shumë që na ndjek! Me shumë kënaqësi do ua dërgoj recetën më poshtë! Shpresoj që vajza juaj të kënaqet nga kjo surprizë dhe të bëhet edhe 100 vjeçe!

100 gr mish i grirë

Advertisement

50 gr proshutë

32 midhje (të mëdha, të pastruara)

2 vezë

Djath Grana Padano (i grirë)

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Çfarë është kolesteroli?

Next Post

Më pëlqen të tremb njerëzit

Advertisement