Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Mish viçi “a la Burgignon”

Përbërësit

160 gr bejkon i tymosur, 4 lugë vaj, mish viçi i prerë në kubikë, 2 qepë, kripë, piper, 2 lugë miell, 3 gota verë e kuqe, 3 gota lëng mishi, 1 lugë salcë domate, 3 thelpinj hudhër, ½ lugë çaji trumzë, 1 fletë dafine, majdanoz, 1 kg kërpudha të prerë në katërsh.

 

Advertisement

Përgatitja

Pritet mishi në kubikë dhe marinohet për 12 orë, me verën dhe erëzat. Kavërdis bejkonin, qepët, hudhrat dhe pastaj, shton mishin (bashkë me marinadën) në një tenxhere ku zien me zjarr të ngadalshëm për 3 orë. Në fund, kavërdis kërpudhat dhe i shton edhe ato në tenxhere për 30 minuta, i hedh miellin e tretur më parë në pak ujë të ftohtë, e lë të marrë disa valë dhe gjella është gati.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
View Comments (1) View Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Eni Çobani: Më mirë të flasim në publik se të vritemi në fshehtësi!

Next Post

Ronela Hajati: Duhet punë dhe një dozë skandali!

Advertisement