Në një event bamirësie në Londër, sipërmarrësi shqiptar Florenx Kullani pati mundësinë të takohej dhe të shoqërohej me futbollistin e madh Kyle Walker. Në këtë event morën pjesë shumë figura dhe partnerë të tjerë të shquar.
Florenx Kullani, është i njohur për sipërmarrjet e tij inovative të biznesit dhe përpjekjet filantropike.
Gjatë eventit, Florenxi dhe Kyle realizuan disa foto së bashku. Florenxi i ndau këto foto në platformat e tij të mediave sociale, duke shprehur vlerësim për rëndësinë e filantropisë dhe mundësisë për të mbështetur sa më shumë njerëz që kanë më pak mundësi në jetë.

Në fakt, takimi mes Florenx Kullanit dhe Kyle Walker në ngjarjen bamirëse në Londër ishte një dëshmi e fuqisë së bashkimit të njerëzve, pavarësisht nga origjina apo profesioni i tyre, për të krijuar ndryshime pozitive dhe për të frymëzuar të tjerët për të bërë të njëjtën gjë. Ai shërben si një kujtesë se kur individët bashkohen me një qëllim dhe vizion të përbashkët, gjithçka është e mundur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *