Me tekst nga Granit Gashi dhe vet këngëtarja, muzikë nga Granit Gashi dhe Dardd dhe producent ekzekutiv Labinot Nuraj, këngëtarja e re Lule vjen me projektin e ri të titulluar “Rrena” të cilin e ka finalizuar edhe me videoklip të punuar nga Max Production. Ndonëse ky është vetëm fillimi i projekteve të cilat i ka nisur për këtë vit Lulja dhe prêt që të ecë mbarë. Hiti i saj i fundit është publikuar në kanalin Faber Media në youtube derisa gjithë projekti është përfunduar me Sponsor të Drini Market me seli në Augsburg. Për të dëgjuar projektin e Lules klikoni në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *