Me tekst nga Dardy, muzikë nga Qendra Music dhe Luis Frroku kurse masterizim nga Hevzi Kumanova, këngëtari i ri Amir Brahimi që tashmë në skenë njihet vetëm me emrin Amir, ka sjellë projektin e tij të parë të titulluar “Zemra jem”, një projekt mjaft atraktiv profesional që tashmë këngëtari i ri shqiptar e ka sjellur për publikun. Me prejardhje nga Shtimja por që jeton në Lousanne të Zvicrës, Amiri nuk do të ndalet me kaq. Pasiqë ka kënduar për disa vite dhe që erdhi me projektin e tij të parë profesional, ai po gatuan edhe shumë projekte të reja të cilat pritet që të publikohen gjatë vitit të ardhshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *