“Krishtlindje në Tiranë” këtë vit shënon vitin e tij të 9-të. 9 vite me emocione të pandërprera, artistë të sfera të ndyshme, të huaj e shqiptarë, big dhe të rinj kanë ngjitur skenën e këtij spektakli duke u bërë emblema të tij. Ata do jenë gjithmonë artistët e “Krishtlindje në Tiranë”. Producenti Sokol Guga, ai që ka konceptuar këtë event gjigand, ka postuar një imazh të ftesave të edicionit të parë, duke u rikthyer pas në kohë me nostalgjinë e njeriut që krijoi një vulë në art.

Guga këtë vit vjen me edicionin e 9-të si producent por edhe si moderator krah znj. Eni Çobani dhe Albert Dumanit. Tre figura të dashura të ekranit në një spektakël…a nuk është ky sukses i sukseseve?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *