Dojna Mema ka realizuar një intervistë virtuale me ndjekësit e saj në Instagram ku mes të tjerash dikush e ka pyetur moderatoren: “Kë do konsideroje një nga mësimet më të rëndësishme që do t’i jepje Nolan Sol gjatë jetës?”

Moderatorja ka nënvizuar 3 mësime që do donte t’ia mësonte djalit:

“Do doja mos tu bënte të tjerëve atë që ai s’do donte t’ia bënin. Do doja të ishte një njeri shumë i lirë dhe mos të varej nga opinioni i të tjerve. Dhe gjithashtu një person që di të kërkojë falje.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *