Ina është shqiptarja që me talentin dhe pasionin që ka për stilimin kërkon të sjellë revolucion në modë, në Zvicër ku jeton por edhe në Itali ku mori mësimet për modën. Ina frmëzimin e ka gjetur tek ikona Coco Chanel dhe ja arsyet se pse stilistja jonë zgjodhi pikërisht atë:

“Coco Chanel e jetoi jetën sipas rregullave të saj! Me elegancë, dashuri pa kufi dhe posaçërisht kushtuar bukurisë së gruas.
Ajo frymëzoi, u frymëzua krijoi dhe u adhuruar dhe siç ka thënë edhe vetë “Një vajzë duhet të jetë dy gjëra, me klas dhe përrallore!”
Bazuar në këtë dhe veshjet që Ina Gjoka ka realizuar mund të themi që suksesin e ka të garantuar…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *