Asnjë burrë

nuk dëshiron të jetë me një grua

që nuk respekton dëshirat dhe personalitetin e tij.

Në këto situata, sado të durueshëm të jenë, një ditë ata do të lodhen dhe fundi do të bëhet i pashmangshëm. Zbuloni pesë sjelljet që asnjë burrë nuk i do tek një grua.

Dëshira për t’i “zbutur” ata

Gratë që duan t’i bëjnë burrat objekte ose vartës të tyre, gjithmonë të gatshëm t’u shërbejnë atyre, janë tmerri i burrave. Askush nuk pëlqen të ndihet i imponuar nga detyrimet dhe rutinat që nuk i japin hapësirë ​​vullnetit të tyre. Në një marrëdhënie, të dy duhet të dorëzohen dhe të ndihmojnë njëri-tjetrin për ta bërë atë të funksionojë, dhe jo vetëm një pjesë e saj. Gratë që duan që burrat të jenë, të veprojnë dhe të mendojnë saktësisht në të njëjtën mënyrë si bëjnë dhe nuk i japin hapësirë ​​partnerit të tyre, mund të përfundojnë të jenë vetëm.

Kontrollojnë gjithçka

Burrat dhe gratë kanë të drejtë të bashkëveprojnë dhe të komunikojnë me miqtë dhe të afërmit, t’i kushtojnë kohë hobi dhe vetvetes, sepse martesa nuk është burg, është një zgjedhje e vetëdijshme dhe e lirë e dy personave që duan të jenë të lumtur.

Asnjë burrë nuk i pëlqen një grua që e bën “copë” për 20 minuta vonesë pasi del nga puna, e cila e ndalon atë të shohë miqtë ose që fiksohen pas celularit të tij, për shembull.

Mos kenë kompromise

Në një marrëdhënie, të gjithë bëjnë gjithçka të mundshme për të siguruar që gjithçka funksionon. Nuk është e përshtatshme për gratë që të mendojnë se vetëm burrat duhet të heqin dorë, të ndryshojnë sjelljen e tyre ose të ndalojnë të bëjnë diçka që u pëlqen. Të gjithë kanë nevojë për kohën dhe hapësirën e tyre.

Konkurrenca

Askush nuk e meriton të jetë me një person i cili e bën marrëdhënien një mundësi për të demonstruar se sa është superior ndaj një tjetri. Një çift duhet të mbështesë njëri-tjetrin dhe të jenë të lumtur me rezultatet e njëri-tjetrit, pavarësisht nëse do të thotë një pagë apo punë më e mirë. Dashuria nuk është një konkurs dhe gratë që nuk e kuptojnë atë priren të jenë vetëm.

Xhelozia

Baza e çdo marrëdhënieje është besimi dhe bashkëpunimi. Si një burrë, një grua duhet t’i besojë besnikërisë së partnerit të saj. Nuk ka asgjë më shteruese në një miqësi ose martesë sesa të jesh pranë një personi që dyshon në besnikërinë tënde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *