Me siguri që në momentin kur nis një vit i ri të gjithë përfshihemi nga pozitiviteti dhe mendojmë se na pret një mundësi e re një vit më i mirë. Por shkrimet e parashikuesit të njohur nuk mendojnë kështu. Michel de Nostredame, i njohur ndryshe si Nostradamus, pavarësisht se u nda nga jeta para 400 vjetësh, ka lënë pas një libër të shkruar në vitin 1555, i titulluar “Profecitë e Profetëve”.

Les Propheties është një koleksion prej rreth 1.000 katërkëndëshësh, ose vargje me katër rreshta, që thuhet se kanë parashikuar një numër ngjarjesh të ardhshme. Dhe për vitin 2019, kjo profeci përfshin përfshin nisjen e Luftës së Tretë Botërore.

Disa vargje inerpretohen sikur konflikti do të nisë në Francë dhe do të përhapet në të gjithë Evropën dhe botën. Profecia përfshin edhe disa fatkeqësi natyrore në Perëndim, të cilën shumë njerëz i interpretojnë si zjar.ret këtë vit në Kaliforni, Bregun Perëndimor të vendit perëndimor të Shteteve të Bashkuara.

Shumë persona i besojnë këto gjëra dhe kanë vërtet frikë për të ardhmen që i pret, por edhe shumë të tjerë mendojnë se gjithçka vjen si pasojë e rastësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *