-E dashur doktoreshë, unë jam Miri.  Më ka kapur një frikë se mos verbohem, pasi edhe stërgjyshi im është verbuar. E para, doja të dija është e trashëgueshme kjo gjë? E dyta, kur unë bëj prova me sytë, mbyll njërin sy dhe me tjetrin shoh vija vertikale që vijnë duke u deformuar. Edhe numrat i shoh të deformuar kur mbyll njërin sy. A janë këto shenja se po shkoj drejt verbërisë? Jam 35 vjeç. Ju lutem, më ktheni përgjigje sa më shpejt dhe më thoni si duhet të veproj. Faleminderit

 

Rezarta Shkurti, Okuliste, Adresa: 1) Poliklinika Qendrore 2) Optika UNION, pranë DIAMOND tek 21 Dhjetori. Kontakt: +355692529165:- Përshëndetje, Miri 35 vjeç. Ndërsa lexoja letrën tuaj realisht vura buzën në gaz, pasi mendon vërtet që njeriu mund të verbohet kaq shpejt dhe pa shkaqe madhore? Verbimi është një proçes, që në pjesën më të madhe të individëve që verbohen nuk ndodh prapritmas, sa hap e mbyll sytë, kërkon një kohë relativisht të gjatë, kohë në të cilën në sytë e njeriut ndodhin proçese të tilla patologjike, të cilat kuptohen nga individi, pra, pacienti në fjalë, pasi reduktojnë shikimin gradualisht. Janë shumë pak sëmundje të syrit që zakonisht çojnë në verbim, dhe ndër to mund të përmendim:

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *