Përshëndetje “Intervista”. Po ju shkruaj në inbox-in e faqes tuaj me dëshirën që t’a lexoni kërkesën time. Unë i dua shumë produktet e detit dhe pjatat që dalin prej tyre dhe dje në facebook, restoranti që ju bashkëpunoni kishte postuar një foto me një gatim që nga fotoja dukej shumë i shijshëm pore dhe shumë estetik. Pjata ishte qofte peshku shoqëruar me pure patateje. Ju lutem, e pyesnin dot për recetën sepse kam qejf t’a gatuaj vetë edhe pse e kam në plan që një ditë do shkoj në restorant dhe do e kërkoj këtë pjatë. Faleminderit, Erlisa.

 

Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur Erlisa, faleminderit që na ndjek në facebook dhe shikon të rejat më të fundit që restoranti ynë sjell për klientët. Mesazhi yt erdhi në kuzhinën tonë dhe unë më poshtë po të përshkruaj recetën sesi të gatuash qoftet e peshkut shoqëruar me purenë e patates.

 

Për përgatitjen e puresë duhen këto përbërës:

Patate 3 kokrra

Qumësht Gjysmë gote

Kripë

Piper

Gjalp

Arrë moskat

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *