Përshëndetje “Intervista”, mesazhi im i drejtohet rubrikës së kuzhinës. Do doja të më sugjeronit ndonjë recetë të veçantë që të mund ta gatuaj me kallamar, sepse më pëlqejnë gatimet e detit por shoh që ju botoni receta të veçanta që nuk i kam parë as në internet as në restorante të tjera. Faleminderit, Nexhi nga Elbasani.
Përgjigjet Ledio i Restorant “Il Tipico”, Rr Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur Nexhi, ne të falendërojmë për mesazhin dhe për vlerësimet ndaj recetave tonë. Bashkëpunimi ynë me gazetën “Intervista” konsiston pikërisht në përcjelljen e recetave dhe gatimeve të veçanta që restoranti ynë i pasqyron në këtë rubrikë. Përsa i përket kërkesës tuaj për një recetë në të cilën baza të jetë kallamari, do t’ju sugjeroja kallamarin e mbushur me oriz dhe karkaleca shoqëruar me një salcë të përgatitur në përzierës në formën e kremit. Për përgatitjen e kësaj pjatë nevojiten këta përbërës:
2 kallamarë
4 karkaleca
100 gr oriz scotti
50 gr rukola
Lëngu i një limoni
Një domate e freskët
2 thelpinj hudhje
Vaj
Kripë
Piper…!
Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!