Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Kuzhinë/Gjuzë e skuqur në gjalp

Përshëndetje gazeta “Intervista”, unë jam një qytetare shqiptare që më shumë se gjithçka tjetër jam një amvisë e mirë. Dua të realizoj disa gatime me produkte deti dhe kam parë që në një nga postimet e restorantit me të cilin ju bashkëpunoni ka edhe një pjatë me peshk gjuzë, të cilin unë e kam shumë qejf ta gatuaj por edhe ta konsumoj. Ju lutem, doja një recetë që të mund të gatuaj këtë lloj peshku shpejt po edhe të jetë e shijshme.  Faleminderit!

Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur amvisë faleminderit për kujdesin që tregon ndaj postimeve të gatimeve tona. Pjata që do ju sugjeroja për të gatuar e peshkun gjuzë është ajo e gatimit të këtij peshku në gjalp dhe mendoj se do ketë rezultat edhe kur ta gatuani ju. Për të përgatitur këtë pjatë duhen këto përbërës:

 

Advertisement

1 gjuzë 200 gr

3 kokrra pomodorini

3-4 feta limoni

40 gr gjalp

Miell

Majdanoz

Kripë

Piper

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Shëndet/Më oshëtin veshi

Next Post

 Diellza Ibishi shpërthen në Suedi, publikon klipin `Krejt i lo` 

Advertisement