Përshëndetje gazeta “Intervista”, unë jam një qytetare shqiptare që më shumë se gjithçka tjetër jam një amvisë e mirë. Dua të realizoj disa gatime me produkte deti dhe kam parë që në një nga postimet e restorantit me të cilin ju bashkëpunoni ka edhe një pjatë me peshk gjuzë, të cilin unë e kam shumë qejf ta gatuaj por edhe ta konsumoj. Ju lutem, doja një recetë që të mund të gatuaj këtë lloj peshku shpejt po edhe të jetë e shijshme. Faleminderit!
Përgjigjet Ledio i Restorant “Il Tipico”, Rr Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur amvisë faleminderit për kujdesin që tregon ndaj postimeve të gatimeve tona. Pjata që do ju sugjeroja për të gatuar e peshkun gjuzë është ajo e gatimit të këtij peshku në gjalp dhe mendoj se do ketë rezultat edhe kur ta gatuani ju. Për të përgatitur këtë pjatë duhen këto përbërës:
1 gjuzë 200 gr
3 kokrra pomodorini
3-4 feta limoni
40 gr gjalp
Miell
Majdanoz
Kripë
Piper
Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!