Do dëshiroja të njihja për martesë një zotëri me cilësitë më të mira, me shtëpi dhe ekonomi shumë të mirë, të gjatë, jo më shumë se 58 vjeç. Unë jam 49 vjeçe, me karakter de cilësi shumë të mira, me arsim të lartë. Nëse dikush është i interesuar numrin e gjen në redaksi.

Jam Ina nga Tirana, jam e interesuar për një lidhje serioze dhe jo gënjeshtra, nëse ka ndonjë person që të jetë po nga Tirana, mosha të jetë deri në 45 vjeç, unë jam 40 vjeçe. Ju lutem lini numrin në gazetë. Ina

Jam  një vajzë 24 vjeçe nga Shqipëria e Mesme, kam studiuar në shkollë të lartë, jam e paraqitshme dhe shumë positive si person. Jam në kërkim të një lidhjeje serioze, kërkoj një njeri shumë të mirë, me pamje të mirë siç jam edhe vetë. Dua që të ketë vite që jeton jashtë shteti dhe ti përkasi moshës 29-35 vjeç, me gjendje shumë të mirë ekonomike, e theksoj  që të ketë synimin për të krijuar familje. Ai që e gjen veten në këtë sms të lër njoftim dhe unë do bëj zgjedhjen time. Faleminderit!

Jam një femër beqare, me arsim të lartë, me banim në Tiranë. Kërkoj një partner për të krijuar familje. Personi të jetë mbi 50 vjeç, beqar, simpatik, i arsimuar dhe me kulturë. Të interesuarit numrin e gjejnë në redaksi.

Përshëndetje jam nje zonjë nga Fieri, emri im është Roza 31 vjeçe, e martuar me fëmijë. Jeta për mua është e vështirë kur ai që ke në krah nuk të mbështet po vetëm luan kumar. E keqja të bën të kërkosh më të mirën sidomos kur ke femijë. Do doja dike të më respektojë, të më ndihmojë nga ana finaciare dhe të kemi nje lidhje të mirë të kuptueshme e afatgjatë. Pres përgjigje në gazetë nga të interesuarit. Faleminderit per mirëkuptimin.

Jam Nilsa 36 vjeçe beqare, qytetare nga Shkodra, me vlera si në paraqitje dhe në karakter, jam e interesuar vetëm për njohje serioze (martesore) me një djalë deri 40 vjeç, beqar, qytetar me punë dhe ekonomi të mirë dhe larg veseve të këqija, i paraqitshëm me gjatësi, tip sportiv, pa njeri në ngarkim, një njeri që i përkushtohet familjes dhe të bëjë gjithçka për një grua, pra një njeri serioz dhe vetëm për të krijuar familje të shëndoshë. Të jetë me origjinë nga Durrësi, Tirana, Shkodra ose edhe në Usa, Francë. Larg mashtruesit, të divorcuarit, aventurierët. Kush është i interesuar vetem, të lërë vetëm adrese emaili për komunikim, jo numër telefoni. Faleminderit.

Përshëndetje, jam Aida një zonjë që i ka vdekur burri dhe po jetoj një jetë shumë të vështirë me fëmijët e mi. Unë jam 49 vjeçe dhe dua një lidhje shumë sekrete me një zotëri të mirë siç jam edhe vet. Dua që ai të më ndihmoj nga ana Ekonomike. Nëse ka të interesuar të lënë numrin në gazetë.

Jam një zonjë nga Tirana dhe dua të lidhem me një burrë të ve vetëm në Itali deri në moshën 60 vjeç.

Përshëndetje, jam Ada nga Tirana, intelektuale, familjare, serioze, e pavarur, e divorcuar dhe simpatike. Unë rrjedh nga një familje shumë e nderuar dhe jam e interesuar të njihem me një zotëri me cilësi positive, puntor, të përgjegjshëm, familjar dhe të moshës 37-42 vjeç që i përshtatet karakteristikave të mia për qëllime serioz.

Përshëndetje, jam Monika 47 vjeç nga Fieri. Martesa ime nuk ka shkuar mirë ndaj dhe unë jam në kërkim të një lidhjeje sekrete me një zotëri të mirë që ta kem afër gjithmonë dhe të më kuptoj se sa vuaj. Kush është i interesuar të më marr në numrin tim të telefonit: 0696597653

Përshëndetje, jam Liljana  31 vjeçe. Jam e interesuar për lidhje serioze me një person që nuk ka vese sepse dhe unë s’kam asnjë ves. Kush ka dëshirë të lër numrin në gazetë.

Përshëndetje, jam një zonjë, banoj në Tiranë, që më ka vdekur burri dhe kërkoj një zotëri deri në moshën 62 vjeç, me banim jashtë dhe dokumenta të rregullta, Francë Belgjikë, Gjermani. Kush është i interesuar të më lërë numrin e telefonit. Numri im ndodhet në redaksi.Faleminderit.

Përshëndetje, jam Matilda. Kam lënë numrin në redaksi për një zotëri të vërtetë dhe shumë serioz.

Përshëndetje, jam një zonjë 62 vjeçe me arsim të lartë, grua e ve, pensioniste dhe me fëmijë të martuar. Kërkoj një person pa problem dhe preokupime që të jetë i moshës time. Kush e ndjen veten Brenda këtij mesazhi të më telefonoj në këtë numër: 0684815572

Përshëndetje, dua të lidhem me një person simpatik dhe intelektual për martesë. Jam e divorcuar. Me respekt Gilda

Përshëndetje, jam një zonjë 52 vjeçe, pa problem, jetoj në Elbasan dhe kërkoj një lidhje serioze. Zotëria të mos jetë i martuar dhe ti përkasi moshës 48-52 vjeç. Zotëria të jetë i punësuar dhe larg veseve. Numri im është ky: 0696898969. Faleminderit për mirëkuptimin.

Përshëndetje, jam Frida me origjinë nga jugu. Jetoj dhe punoj në Tiranë. Jam femër e kompletuar në të gjitha drejtimet. Jam e mbajtur dhe tip trendi, ekonominë e kam të mirë dhe kam biznesin tim. Kërkoj lidhje serioze me një zotëri që ti përshtatet kushteve të mia, të jetë i paraqitshëm dhe me kulturë qytetare. Mosha e tij të jetë 60 vjeç. I interesuari të lërë numrin në gazetë. Faleminderit!

Përshëndetje, jam Bora nga Elbasani. Shkruaj  vetëm për qëllime serioze. Unë kam një problem që çaloj pak. Jam 33 vjeçe dhe e pa fejuar më parë. Të interesuarit të lënë numrin

Jam Jona nga Fieri 48 vjeçe. Jam pak e shëndoshë por e mirë. Kam vuajtur shumë në jetë me burrin që kam dhe dua një lidhje shumë sekrete me një zotëri të mirë me norma dhe me karakter që të më ndihmoj nga ekonomia. Zotëri të lërë numrin e tij në gazetë.

Përshëndetje, jam Esa nga Elbasani. Mosha ime është 50 vjeçe, kam 10 vjet e divorcuar, jetën ja kushtova fëmijëve por tani ata kanë ngritur familjet  e tyre. Unë jam një femër e pashme, fisnike dhe dua një njeri të jetë i kompletuar nga ana e edukatës, i pashëm, e të jetë i mirë nga gjendja ekonomike. Kush është i interesuar të marri numrin tim në redaksi.

Jam një grua nga fshati i Tiranës 53 vjeçe. Kam dëshirë të kem një shok, ta kem të dashur, pa i prishur punë njëri-tjetrit. Personi të jetë nga Tirana ose nga Durrësi, të jetë 54 vjeçe e lart. Të interesuarit të lënë numër telefoni në gazetë.

Jam një zonjë rreth të 50-ave dhe kërkoj punë në çdo vend të Europës. Kush ka mundësinë të më ndihmojë unë jam e lirë dhe jetoj në Athinë me dokumenta të rregullta.

Përshëndetje stafit të Intervistës. Jam një zonjë nga Saranda, jetoj vetëm me vajzën time 12 vjeçe, pasi bashkëshorti më ka vdekur. Dëshiroj të lidhem me një zotëri të vërtetë nga Kosova ose Maqedonia. Dëshiroj që të jetoj në Shqipëri nëse do ishte e mundur sepse për arsye familjare, nuk mund të largohem nga Shqipëria.Nuk është problem mosha, rëndësi ka të jetë njeri i mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *