Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Rizoto me karkalec dhe asparag

Përshëndetje gazeta Intervista! Si fillim ju përgëzoj për artikujt që shkruani çdo javë në gazetën tuaj. Unë jam një vajzë 26 vjeçe dhe kam një vit e fejuar. I fejuari im është pak si çun mami edhe pse unë e dua shumë. Ndonjëherë ulem të diskutoj me vjehrrën dhe shpesh më thotë brezi juaj është djegur, s’di të bëj asgjë, nuk ka vullnet, nuk dinë të të bëjnë as punë e as të gatuajnë dhe ky e mbron  gjoja duke qeshur dhe duke u justifikuar. Unë di që vjerra ime ka shumë qejf rizoton dhe do doja të më dërgonit një recetë të veçante me çfarë ta gatuaj që ta surpizoj dhe ta “çmend” fare kur ta provoj. Pres përgjigjen tuaj. Faleminderit.

 

Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- Përshëndetje, kam kënaqësinë më të madhe ti përgjigjem mesazheve të tilla. Unë ende nuk jam i fejuar dhe do e vlerësoja shumë që nusja ime të bënte diçka të tillë për mua. Kështu që i fejuari jot duhet të ndihet shumë me fat që të ka.

Advertisement

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

A kthehet dhjami në muskul?

Next Post

Rikthehet reperi KMC, me "A ma fal"

Advertisement