Përshëndetje Intervista, unë që po ju shkruaj jam një zonjë rreth 42 vjeçe e divorcuar për shkak të xhelozisë tepër të lartë që kishte ai dhe mbi të gjitha nuk mund të bëj fëmijë me të për arsye se i dolën analizat shumë keq dhe kërkoj një person të moshës  43-50 vjeç vetëm për qëllime serioze e për të krijuar familje. Unë jetoj vetëm me nënën. Kush është i interesuar të më marri në këtë numër telefoni: 0697231922

Përshënetje Intervista, jam e interesuar për zotërinë nga Gjermania. Ju lutem zotëri, lini numrin tuaj të telefonit.

Përshëndetje stafit të Intervistës. Jam një zonjë nga Saranda, jetoj vetëm me vajzën time 12 vjeçe, pasi bashkëshorti më ka vdekur. Dëshiroj të lidhem me një zotëri të vërtetë nga Kosova ose Maqedonia. Dëshiroj që të jetoj në Shqipëri nëse do ishte e mundur sepse për arsye familjare, nuk mund të largohem nga Shqipëria.Nuk është problem mosha, rëndësi ka të jetë njeri i mirë. Për më shumë hollësi mund të flasim edhe në telefon. 0697599691

Jam një zonjë 45 vjeçe, shumë simpatike, me trup të rregullt. Kërkoj një shok që të më mbështesë e të më mbrojë nga çdo anë, pasi edhe jeta nuk shtyhet pa një mashkull. Të jetë jashtë shtetit dhe më pëlqen të jetë mbi moshën time. Lini numrin tuaj në redaksi. Liliana

Përshëndetje jam Dona, 45 vjeç, më është përgjigjur një zotëri por nuk ka lënë numër kontakti. I lutem të lë numrin në gazetë.

Përshëndetje, jam Ornela 24 vjeç nga Tirana, aktualisht  po mbaroj fakultetin e dytë. Kam trup super të bukur dhe jam shumë simpatike. Kërkoj një mashkull që të jetë në gjendje ekonomikisht shumë të mirë duke patur parasysh që po mbaroj të dytin universitet dhe s’gjej punë e përveç kësaj kam mamanë shumë sëmurë. Mosha e tij të jetë nga 30-50 vjeç dhe të jetë shumë i pastër. Kontakti im është: ornelazeneli92@gmail.com. Faleminderit

Përshëndetje, jam Xhina 60 vjeç nga Vora, jam pa fëmijë, me moral dhe karakter të lartë dhe ekonomi të mirë, të mbajtur dhe pa problem. Kam bukuri fizike dhe shpirtërore. Dua një lidhje serioze vetëm me ata persona që kanë një shkollë të lartë dhe që janë në moshën time. Faleminderit.

Përshëndetje, jam Aida një zonjë që i ka vdekur burri dhe po jetoj një jetë shumë të vështirë me fëmijët e mi. Unë jam 49 vjeçe dhe dua një lidhje shumë sekrete me një zotëri të mirë siç jam edhe vet. Dua që ai të më ndihmoj nga ana Ekonomike. Nëse ka të interesuar të lënë numrin në gazetë.

Jam një zonjë nga Tirana dhe dua të lidhem me një burrë të ve vetëm në Itali deri në moshën 60 vjeç.

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *