Horizontalisht

  1. Kryeministër i një vendi fqinjë. 5. Opera italiane. 8. Vend amerikanoqendror. 10. Rikë pa zë. 12. Firmë makinash. 13. I themi shkurt mamasë. 14. Ti ke, unë…16. Tregohu ose … i drejtë. 17. Rreth në veri.18. Ajo shpërthen. 20. Përdorej dikur për të thyer gurët. 21. Pa to nuk jeton dot. 22. Kryeqytet evropian. 23. Përemër vetor. 24. Fillon fitili. 25….ynë që je në qiell. 27. Përemër vetor. 28. Qytet i festivaleve të filmave. 30. Fillon indi. 31. I ka poezia. 33. Valë e nxehtë. 34. Qytet japonez.

 

Vertikalisht

1. Shfaqje për fëmijë. 2. Partia e Punës. 3. Term kompjuterik. 4. Mjet lundrimi. 5. Prezantuese. 6. Bën gomari. 7. Karmine…, 

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *