received_1225050747554833Dj Edmond e kemi pasur edhe here te tjera ne shkrime te ndryshme te Intervista. Ai luan me muziken dhe netët e bukura te veres I ka kaluar ne ambjente ku organizohen gezimet familje apo në diskoteka  qe jane kthyer në misionin e tij. Dj Edmond tregon se një këngë e vetme mund të thyeje atmosferën e një mbremjeje te tere,  në qoftë se nuk luhet në momentin e duhur. Sipas tij, të dish se çfarë pëlqen publiku është çelësi i suksesit dhe në këtë rast ai është djalë me fat. Për të arritur deri tek suksesi përpos talentit, “nuhatjen e mirë” për muzikën ai e ka shoqeruar edhe me aftesine bashkepunuese me artiste te suksesshem si Elisabeta Marku e Leonard Bushgjokaj. Dj Edmond, suksese !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *