Sozia e piktorit të madh Van Gogh është zbuluar në Oxford. Bëhet fjalë për 26-vjeçar i cili është një grafikPAY-Steve-Monk-Chipman-with-part-of-the-famous-Vinvent-Van-Gogh-painting-over-his-face dizanj me profesion.

Ndërsa e sheh Steve-Monk Chipman të kalon në mendje teoria e famshme konspirative e jetëve të mëpërparëshme. Kur merr vesh për talentin e tij dhe sidomos për profesionin i cili është degëzim i pikturës kjo ide të përforcohet.

Besoheni ose jo por Steve-Monk është identik me Van Gogh.

PAY-Vincent-Van-Gogh-painting

van.jpg.gallery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *