Ajo është artiste që e duan të gjithë, e çdo ditë e natë e verës është super e ngarkuar me dasma por edhe mbrëmje. E kemi fjalën për këngëtaren Gjyste Vulaj ku ne mësojmë se ajo gjatë mbrëmjes së 2 gushtit ka qenë e ftuar nëtarasënJozefi nëStubëll të Vitisë ku vendi ka qenë i stërmbushur e ajo e ka bërë ashtu siç thotë edhe hiti i saj më i ri “Hot” dhe i ka vënë “zjarrin” me super atmosferën e krijuar në këtë mbrëmje organizuar nga Robert Ukaj. Edhe videot e postuara nga shumë fansa e nga vetë artistja nga kjo mbrëmje e tregojnë një atmosferë madhështore të kësaj nate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *