Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Petulla me mollë

Përbërësit
120 mililitra ujë
Vaj për skuqje
125 gramë sheqer
1 vezë
100 gramë miell
4 mollë

Përgatitja
Hidhni miellin në një tas dhe shtoni ujë. Rriheni pak vezën dhe shtojeni në përzierje. Lëreni mënjanë. Qëroni mollët dhe hiquani zemrën me një thikë të mprehtë, ose me një vegël të përshtatshme, pa i prishur, në mënyrë që kur të pritet horizontalisht, të dalin feta të rrumbullakëta me një vrimë rrethore në mes. Nxehni vajin, zhytini fetat e mollës në brumin e petullave dhe skuqini. Kthejini dhe skuqini edhe nga ana tjetër. Nxirrini nga vaji, vërini në një letër thithëse dhe spërkatini me sheqer pluhur, në momentin që do t’i shërbeni.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Vendet me nivel më të lartë obeziteti në botë

Next Post

“Fate të kryqëzuara” Dilara e përzë Hazallin nga shtëpia

Advertisement