arlis 2 arlis1Ajo ka shumë role provokuese në filma porno me veshje muslimane. Duket se Mia rezulton edhe më e shikuara në Amerikë pas lloj lloj skenave të nxehta me perce dhe fytyrën e mbuluar. Kjo ka bërë që ajo të marri kërcënime me jetë në lidhje me atë që bën. Sigurisht që ajo është vënë menjëherë në mbrojtje nga policia amerikane por ka thënë se nuk do heq kurrë dorë nga industria porno. Madje, këto kërcënime vecsa e kanë ngacmuar Mia-n për më shumë.

 

(Gazetën “Intervista”, të plotë, mund ta blini online, që ditën e daljen në treg, vetëm për 89 cent, në: http://www.pressreader.com/albania/intervista)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *