Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Barcaletat e dites
Brinjë qengji me bajame dhe djathë parmixhano
Truri punon edhe pas vdekjes

Brinjë qengji me bajame dhe djathë parmixhano

Përbërësit:

12 brinjë qengji,
2 filxhanë miell,
2 kokrra vezë,
1 filxhan galetë,
2 lugë gjelle rozmarinë,
1 lugë gjelle rigon,
½ filxhani bajame të grira,
½ filxhani djathë parmixhano,
1 lugë gjelle paprika,
3 lugë gjelle rrepë e bardhë, e grirë,
vaj për skuqje, kripë, piper

Përgatitja
Brinjët e qengjit i spërkasim me kripë, piper dhe rrepë. Rrahim vezën me pak vaj dhe kripë. Përziejmë galetën me rozmarinën, parmixhanon, bajamet dhe paprikën.
I lyejmë brinjët fillimisht me miell, pastaj me vezë dhe në fund, me galetën e përzier me erëzat.
I skuqim dhe pastaj i vendosim në letër kuzhine, e cila do të thithë vajin e tepërt.
Brinjët e qengjit janë gati dhe kanë një shije fantastike.

Advertisement

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Barcaletat e dites

Next Post

Truri punon edhe pas vdekjes

Advertisement