Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Zogj pa lëkurë

Përbërësit:

Zog, 1 copë
Qepë të thata, 1-2 kokrra
Salcë domatesh, 1-2 lugë gjelle
Gjalpë, 10 gramë
Miell, 1 lugë gjelle
Prodhime gruri dhe perime për garniturë, sipas dëshirës
Salcë soje, uthull, behare, piper, sipas dëshirës

Përgatitja:
Hiqini zogut lëkurën. Fërkojeni me rigon, kripë e piper të zi dhe vendoseni në tavë. Po kështu, edhe qepën e ndarë më katërsh. Bashkoni salcën e domates, të sojës, uthullën, kripën, beharet, hidhini 200 gramë ujë dhe futeni në furrë. Furra duhet të ketë nxehtësi mesatare. Mbajeni në furrë për 40-45 minuta. Ndërkohë, përgatitni garniturën: Skuqni gjalpin me një spec të kuq e miell dhe kavardiseni. Shtoni ujë, nëse qulli ju del i trashë. Pasi ta nxirrni zogun nga furra, priteni në porcione dhe spërkateni me salcën e përgatitur… Ju bëftë mirë!

Advertisement

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Maskë për eleminimin e çdo njolle në lekurë

Next Post

Njoftime nga Anglia

Advertisement