Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Antipastë me limon dhe ton

Këto lloj antipastash janë të thjeshta, mjafton të prisni pak lart lëkurën e limonit, ta shtrydhni me lugë dhe pastaj lëkurën ta përdorni për të vënë mbushjen që dëshironi, e cila kështu do të marrë aromën e limonit. Preferohen limonat bio dhe të patrajtuar me pesticide. Ka disa mënyra për këtë mbushje… Ja, njëra prej tyre:

Përbërësit:
Ullinj të zinj pa farë,
Kaperi,
Një kuti konserve ton,
Një tufë majdanoz,
Kripë e piper i zi,
2 ose 3 vezë të ziera,
Majonezë,
Pak lëng limoni dhe mustardë.

Përgatitja:
Kalohen të gjitha në mikser dhe mbushen limonat. E mira është që limonat të jenë larë mirë nga jashtë, sepse kështu mund të konsumohen të gjithë bashkë, me gjithë lëkurë. Limonat mund të vihen edhe 3 orë në frigorifer e pastaj të ndahen feta-feta.

Advertisement

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Xhensila sqaron sherrin me Robert Aliajn

Next Post

Nasa ka menduar t’i vërë në gjumë astronautët e vet

Advertisement