Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Qofte peshku


Përshëndetje! A mund ti sugjeroni shefave të kuzhinës të restorantit me të cilin bashkëpunoni  që të postojë receten se si gatuhen  qoftet e peshkut? Nuk e di pse më është krijuar ideja që mund t’i gatuaj edhe në shtëpi shumë lehtë. Faleminderit. Arta!

Përgjigjet Emanuela e Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur Arta, faleminderit për interesimin dhe të siguroj që ke zgjedhur një gatim shumë të shijshëm pore edhe të shëndetshëm. Qoftet e peshkut janë nëj recete e thjeshtë dhe për të përgatitur këtë recete një racion të duhen këta përbërës:

Advertisement

Fileto peshku 100 gr

Qepë gjysmë kokrre

2 thelpinj hudhre

Vezë 1 kokërr

Galetë

Kripë

Piper

Rigon

Përgatitja:

Presim fileton e peshkut, qepën, hudhrat dhe i përziejmë në një tas. Erëzat ia shtojmë sipas dëshirës. Më pas i shtojmë vezën, galetën dhe fillojmë e i formësojmë sipas dëshirës. I kalojmë në një tigan me vaj të nxehtë dhe pjata është gati! Ju bëftë mirë!

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Çfarë pasojash kanë tek fëmijët këto skena?

Next Post

Edhe frutat të shëndoshin?

Advertisement