Përshëndetje gazeta Intervista! Ju uroj suksese në punën tuaj të lodhshme dhe faleminderit që na kënaqni me këto rubrikat tuaja për çdo moshë. Pyetja ime i referohet rubrikës së kuzhinës dhe restorantit me të cilin bashkëpunoni. Ia them gatimit të them të vërtetën por ndonjëherë edhe nuk dalin ashtu si duhet. Prandaj do doja të më ndihmoni me mënyrën e gatimit të një pjate që e kanë postuar disa ditë më pare në faqen e restorantit, kocë dhe karkalec në zgarë shpqëruar me perime në mos gaboj. Ju faleminderit. Mirela
Përgjigjet Ledio i Restorant “Il Tipico”, Rr Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur Mirela të falenderoj që na ndiqni dhe lexoni shkrimet tona. Me shumë kënaqësi po ju dërgoj recetën. Për ta gatuar këtë pjatë duhen këta përbërës:
4 peshq kocë
300 gr karkaleca
1 kungull i njomë
1 spec
Pomodorini
Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!