Përshëndetje! Jam një zonjë rreth të 40-ave dhe më ka ngelur në mendje antipasta me ton dhe salmon që kam provuar në restorantin “Il Tipico”. Do kisha dëshirë të mësoja recetën e kësaj pjate se si mund ta gatuaj në kushtet e shtëpisë. Faleminderit dhe në pritje të përgjigjes tuaj.
Përgjigjet Ledio i Restorant “Il Tipico”, Rr Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531: Përshëndetje! Duke ju falënderuar që na shkruani do ju thoja se antipasta me ton dhe salmon është pjata që serviret me kërkesë të veçantë në restorantin tonë dhe me kënaqësin më të madhe recetën e keni më poshtë.
Përbërësit:
30 gr peshk ton (i marinuar)
15 gr salcë kosi
Limon
20 gr lajthi
Vezë salmon
Borzilok (i freskët)
2 kokrra patate (të vogla)
Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!