Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Sallatë me karkaleca dhe avokado

Përbërësit

Fletë të njoma sallate

200 gramë karkalecë mesatarë, të pastruar dhe të zier

Advertisement

1 filxhan domate qershi të prera në mes

1 avokado e pjekur

Majdanoz

Për salcën

2 lugë vaj ulliri

Lëngu i një limoni

2 pika tabasko (nëse doni)

1 lugë supe majonezë

Kripë, piper

 

Përgatitja

Në një pjatë të thellë vini domatet e vogla, sallatën, karkalecat, avokadon e prerë në feta dhe majdanozin. Në një tas të vogël përgatisni salcën, hidhni vaj ulliri, lëng limoni, majonezë, kripë, piper, përziejini mirë dhe hidhjani sallatës. Sekreti është tek avokadot; ato duhet të jenë të pjekura, po jo shumë të pjekura, sepse hidhërohet sallata. Nëse karkalecat janë shumë të freskët, hahen edhe të pazier.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

8 gjëra të tmerrshme që i ndodhin trupit në hapësirë

Next Post

Ardit Çuni: Në Shqipëri, nuk më kanë kuptuar!

Advertisement