Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Krem me biskota

Përbërësit për 6 vetë:

– 500 gramë maskarpone

– 6 të verdha vezësh

Advertisement

– 6 të bardha vezësh

– 4 lugë supe sheqer

– 1 paketë biskotash me gjalpë

 

Përgatitja

Grijini biskotat në mikser, por lini 2-3 mënjanë për zbukurim. Përzieni maskarponen me sheqerin, të verdhat e vezëve dhe biskotat. Rrihni të bardhat e vezëve marengë, pastaj përziejini me delikatesë me pjesën tjetër duke u përpjekur të mos ulet vëllimi i tyre. Hidhini në gota të vogla individuale. Lërini katër orë në frigorifer dhe janë gati. Para se t’i servirni, thërrmoni me dorë biskotat e mbetura sipër tyre.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Kuriozitete mbi kullën Eifel

Next Post

Çipi që dallon aromat

Advertisement