Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Tortë e kripur me karrota, kunguj dhe kuskus

Përbërësit për 4 persona

80 gramë kuskus

200 ml qumësht, ose qumësht soje

Advertisement

200 ml pana

80 gramë kaçkavall i grirë (fakultative)

150 gramë kunguj të grirë

150 gramë karrota të grira

2 vezë

Erëza sipas dëshirës

Kripë, piper

Furra në 200 gradë celsius

 

Përgatitja

Në fillim përziejmë kuskusin me qumështin dhe panën. Ndërkohë që kokrrat e kuskusit fillojnë të fryhen, grijmë trashë në rende perimet dhe i hedhim në përzierje, së bashku me vezët. Shtojmë djathin dhe erëzat. Nëse doni mund të shtoni edhe pak sallam të kavërdisur. Përzierja hidhet në një tavë të lyer më parë me vaj dhe e vëmë në furrë për 25-30 minuta. Serviret si e ngrohtë, ashtu edhe e vakët.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Si arrijnë të na dallojnë mushkonjat?

Next Post

Më mirë pak dhe saktë

Advertisement