Në qytetin plot zhurmë të Londrës, veçojmë një djalë shqiptar që i ka lënë vend punës dhe suksesit të flasë për të. Florenx Kullani, shqiptari që e bën natën ditë shquhet për etikën e palodhshme të punës dhe përkushtimin ndaj ekselencës profesionale. Florenxi krijon gjëra të mëdha çdo ditë, duke krijuar një ndikim të madh në projektet që ai ndërmerr.

Rrugëtimi i Florenxit drejt suksesit filloi me dëshirën e madhe për t’u bërë dikush në jetë, e sot ai ia ka arritur më së miri. I mirënjohur në fushën e konstruksioneve “Flori Construction LTD” mban vulën e shumë sipërmarrjeve ne vendin ku jeton e punon!

Familjar i përkushtuar ai tregon se me punë arrihet gjithçka dhe se një njeri me personalitet të formuar balancon gjithçka në jetë.

Çfarë e dallon Florenxin nga biznesmenët e tjerë?

Ai beson në fuqinë e kthimit të të mirave që bën. Florenxi angazhohet në mënyrë aktive në filantropi e bamirësi, duke përdorur dëshirën dhe  mundësitë e tij për të përmirësuar jetën e atyre me më pak fat. Nga ndërtimi i shtëpive për njerëzit në nevojë deri te rinovimi i hapësirave të komunitetit, përpjekjet filantropike të Florenx kanë prekur jetën e shumë njerëzve. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *