Merita Merja, është make up artistja dhe stilistja e flokëve më njohur shqiptare, e cila prej shumë vitesh është kthyer gjithashtu në make up artisten e preferuar të personazheve të njohur të ekranit, të cilët i besojnë imazhin e tyre krijimeve të saj. Prej disa vitesh ajo merret edhe me disenjim fustanesh mbrëmjeje dhe nusërie. Si asnjëherë tjetër, përpara pak ditësh Merita Merja u bë pjesë e “Jewerly Fashion Week Dubai 2022ë dhe jo si një ndër të ftuarat që shijojnë sfilatat, por për herë të parë si e vetmja stiliste shqiptare, e cila arriti të shfaqte në Javën e Modës në Dubai sfilatën me koleksionin e saj, krahas dizenjatorëve më të famshëm në Dubai.

“Kisha veshur një fustan të zi të thjeshtë. Nuk m’u desh shumë kohë për t’i ideuar si fustane, sepse isha shumë e frymëzuar, por për t’i punuar na u desh shumë. Gjatë sfilatës time në fund kam pasur edhe një moment ku u emocionova shumë e u përlota nga fjalët e moderatores sepse më vlerësuan shumë dhe kjo ishte një ëndërr që u bë realitet. Ishte emocionuese dhe çdo gjë ishte shumë e bukur. Kam pasur komplimente dhe lodhja shpresoj të jetë shpërblyer”

First Albanian participant in Dubai Fashion Week Merita Merja; I felt appreciated, it was a dream come true

Merita Merja, is the most popular Albanian make-up artist and hair stylist, who for many years has also become the favorite make-up artist of well-known screen characters, who trust their image to her creations. For several years, she has also been designing evening and wedding dresses. Like never before, a few days ago Merita Merja became part of “Jewerly Fashion Week Dubai 2022” and not as one of the guests who enjoy the fashion shows, but for the first time as the only Albanian designer who managed to show at the Fashion Week in Dubai the fashion show with her collection, alongside the most famous designers in Dubai.

“I was wearing a simple black dress. It didn’t take me long to come up with them as dresses, because I was so inspired, but it took us a long time to work on them. During my fashion show at the end, I also had a moment where I got very emotional and cried because of the moderator’s words because they appreciated me a lot and this was a dream that came true. It was exciting and everything was so beautiful. I have had compliments and I hope the fatigue has paid off”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *