Imazhi i embel i çdo dasme shqiptare, ka ardhur kete here i permbushur ne çdo detaj me kengen “Jam sheqer kosove, ti je mjalt Shqipnije”.

Realizimi i projektit eshte realizuar ne bashkepunim me Edmond Rrapin,

melodia eshte punuar tek salloni i instrumenteve “Swiss Musik”, ndersa klipi


u realizua me produksionin e njohur ARTFABE dhe Ansamblin e Gjilanit. Artisti i kenges popullore ka marre vleresime te shumta edhe pertej Shqiperise. Pavarsisht situates te veshtire qe eshte perfshire tregu muzikor e shume fusha te tjera, Ibrahimi ka qene kreativ pergjate gjithe kesaj kohe. Krijimi i njepasnjeshem ne kete art ka krijuar fuqi suksesi te plote ne karrieren e tij. Perveç muzikes ai merret dhe me menaxhimin e dyqanit te instrumenteve, gje qe se pengon aspak ne veprimtarine e muzikes. Ky vit per te nuk mbaron ketu, pasi ne vazhdimesi premtohen edhe kater projekte te tjera, te cilat do vijne se shpejti. Sic shprehet dhe vete Ibrahimi “Treni ecen vet, nuk ndalet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *