Përshëndetje instruktor! Jam një vajzë 23 vjeçe, por kam pak problem me supet, më duken shumë të gjera. Doja të dija a mund të zvogëlohen me palestër dhe në rast se jo,  po pjesa e legenit dhe vitheve a mund të zgjerohet? Faleminderit

Skerdi Pasha, fitness instruktor, Angels Fitness Gym, Ish-parku i autobusave, Tiranë,  tel 0695445228:- Përshëndetje!  Supet e mëdha janë bukuri në trup! Do të thotë që hapsirën klavikulare e ke në nivel optimal. Por ndoshta harmonia me pjesët e tjera të trupit si do ishte me ketë të ashtuquajtur nga ju, supe të mëdha. Nuk më korrespondon fakti me supe të mëdha dhe dëshira për zgjerim legeni, ose po më pyesni mua se mos palestra të zgjeron legenin dhe vithet? Po palestra të zgjeron vithet edhe legenin bashkë! Por varet nga dëshira që keni ju për të bërë këto lloj ndryshimesh. Legeni në aspektin morfologjik nuk zgjerohet por janë muskujt që e mbështjellin që marrin mase dhe të japin përshtypjen e një legeni të zgjeruar. Po të njejtën gjë po të them dhe për vithet, Ndërsa zvogëlimi i supeve në palestër sigurisht mund të arrihet. Neve dimë që edhe te supet kemi masë dhjamore. Pra, nëpërmjet një diete dhe programi stërvitor për definim dhe në këto kushte ju do bëni supe më të vogla dhe më të pëlqyeshme dhe femërore. Shpresoj të kesh mbetur e kënaqur nga përgjigja. Gjithë të mirat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *