Përshëndetje Intervista, ju ndjek çdo javë në treg pore dhe online. Gëzohem që i keni dhënë rëndësi gatimit me rubrikën tuaj të përjavshme. Në faqen e restorantit me të cilin ju bashkëpunoni pashë një foto me një pjatë më disa ëmbëlsira ku shpjegoheshin se çfarë ishin secila prej tyre. Ajo që mua më intereson të mësoj recetën është panakota, e cila ishte pjesë e kësaj pjate. Ju lutem a mund të botoni recetën e kësaj ëmbëlsire. Faleminderit, Fatma nga Elbasani.

 Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur Fatma, të falendëroj që na ndjek nëpërmjet gazetës por e dhe në faqen tonë online. Ju keni parë foton në të cilën ne kemi përgatitur një tris ëmbëlsirash dhe njëra prej tyre është panakota. Panakota është ëmbëlsirë shumë e lehtë dhe e shijshme dhe po ju jap edhe recetën që shpresoj ta realizoni mirë. Për të përgatitur këtë ëmbëlsirë duhen këta përbërës:

Pana pastiçerie 500 ml

Sheqer pluhur 150 gr

Xhelatinë 60 gr

Vanilje…

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *