Bukuroshja kosovare Kaqusha Thaqi është martuar por vetëm në klip e këngë e jo në realitet, bëhet fjalë për projektin muzikorë të këngëtarit Shaqir Cërvadiku i cili projekt ende nuk ka dal në qarkullim ndërsa Kaqusha po luan rolin kryesorë të videoklipit bashkë me një tjetër model. Pamjet të cilat i kemi zbuluar shfaqin Kaqushën një femër shumë të pashme dhe shumë elegante në vellon e bardhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *