Jam një zonjë nga Tirana dhe dua të njihem me një zotëri nga Tirana. Unë jam 69 vjeç dhe dua që edhe zotëria të jetë në moshën time  për lidhje serioze. Dua një njeri të sjellshëm, serioz dhe të sinqertë. Nëse dikush është i interesuar të lërë numrin në gazetë. Faleminderit.

Përshëndetje, jam Xhina 60 vjeç nga Vora, jam pa fëmijë, me moral dhe karakter të lartë dhe ekonomi të mirë, të mbajtur dhe pa problem. Kam bukuri fizike dhe shpirtërore. Dua një lidhje serioze vetëm me ata persona që kanë një shkollë të lartë dhe që janë në moshën time. Faleminderit.

Përshëndetje, jam Aida një zonjë që i ka vdekur burri dhe po jetoj një jetë shumë të vështirë me fëmijët e mi. Unë jam 49 vjeçe dhe dua një lidhje shumë sekrete me një zotëri të mirë siç jam edhe vet. Dua që ai të më ndihmoj nga ana Ekonomike. Nëse ka të interesuar të lënë numrin në gazetë.

Jam një zonjë nga Tirana dhe dua të lidhem me një burrë të ve vetëm në Itali deri në moshën 60 vjeç.

Përshëndetje, jam Ada nga Tirana, intelektuale, familjare, serioze, e pavarur, e divorcuar dhe simpatike. Unë rrjedh nga një familje shumë e nderuar dhe jam e interesuar të njihem me një zotëri me cilësi positive, puntor, të përgjegjshëm, familjar dhe të moshës 37-42 vjeç që i përshtatet karakteristikave të mia për qëllime serioz.

Përshëndetje, jam Monika 47 vjeç nga Fieri. Martesa ime nuk ka shkuar mirë ndaj dhe unë jam në kërkim të një lidhjeje sekrete me një zotëri të mirë që ta kem afër gjithmonë dhe të më kuptoj se sa vuaj. Kush është i interesuar të më marr në numrin tim të telefonit: 0696597653

Përshëndetje, jam Liljana  31 vjeçe. Jam e interesuar për lidhje serioze me një person që nuk ka vese sepse dhe unë s’kam asnjë ves. Kush ka dëshirë të lër numrin në gazetë.

Përshëndetje, jam një zonjë, banoj në Tiranë, që më ka vdekur burri dhe kërkoj një zotëri deri në moshën 62 vjeç, me banim jashtë dhe dokumenta të rregullta, Francë Belgjikë, Gjermani. Kush është i interesuar të më lërë numrin e telefonit. Numri im ndodhet në redaksi.Faleminderit.

Përshëndetje, jam Matilda. Kam lënë numrin në redaksi për një zotëri të vërtetë dhe shumë serioz.

 

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *