Vila Notre Dame, Lounge Shisha Bar

“Vendi i preferuar Lounge&Shisha Bar”

Kafeja më e mirë, kokteile të mrekullueshme, staf miqësor, vend i rehatshëm. Vendi më i qetë për të nisur ditën dhe më i miri për të mbyllur mbrëmjen.

Ju mirëpresim të kaloni momente të këndshme.

Festojme sebashku nderrimin e viteve nen shoqerine e muzikes Jazz dhe All Band!

 

Vila Notre Dame, Lounge Shisha Bar gjendet tek Rr Qemal Stafa, 100 metra sipër Shkollës së Kuqe. 0666666807

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *