Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Oktapod çomlek me ullinj

Përbërësit
– 1 oktapod afro 1 kg
– 13 qepë mesatare, ose 20 qepujka
– 6 thelpinj hudhra
– 2-3 lugë uthull balsamike
– 3 lugë vaj ulliri
– 350 gramë ullinj pa bërthama
– 2 gjethe dafine, piper, spec djegës

Përgatitja
Në fillim qërojmë qepët dhe i ndarjmë në 4-6 pjesë. I vëmë në një tenxhere me 3 lugë vaj dhe i kavërdisim derisa qepa të bëhet e tejdukshme (afro 15 minuta). Më pas shtojmë hudhrat dhe pasi i kavërdisim pak, hedhim oktapodin e larë dhe të prerë në copa të vogla (2-3 cm). Nuk ka nevojë të hedhim ujë, sepse oktapodi do të lëshojë ujin e vet. Nuk ka nevojë as ta përziejmë shumë. Shtojmë ullinjtë, gjethet e dafinës, uthullën, piperin dhe specin djegës. Mos i hidhni kripë sepse oktapodi ka kripë vetë. E lëmë të ziejë afro 1 orë më zjarr mesatar, derisa oktapodi të zbutet dhe të pijë lëngjet e

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Varësia nga Facebook-u, rezultat i evolucionit të trurit

Next Post

Nuk dorëzohem...

Advertisement