Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Pica me salmon

Përbërsit për 6 persona:

– Brumë për pica

– 6 feta të holla salmoni

Advertisement

– pana e trashë

– 2 topa mocarelë

– rigon, kopër, vaj ulliri, gjysmë limoni

 

Përgatitja:

Përgatitni brumin e picës (ose mund ta blini të gatshëm) dhe pasi të vijë, hapeni në një tepsi të cekët, të lyer me vaj ulliri. Mbulojeni me një shtresë të hollë pane. Mbi të vendosni fetat e salmonit, në mënyrë që ato të mbulojnë gjithë brumin. Hidhni përsipër dy lugë vaj ulliri, rigon, kopër dhe grini pak lëkurë limoni. Në fund priteni mocarelën me feta mesatare për të mbuluar picën. Mund ta zbukuroni me disa feta limoni. Futeni në furrën e parangrohur, në 180 gradë celcius. Nëse doni mund të vini sipër vezë, hidhini pesë minuta para fundit të pjekjes dhe futeni picën në furrë sa të mpiksen ato.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Së shpejti, do të zbulohen sekretet e Plutonit

Next Post

Jetën time ia dhurova vëllait të sëmurë

Advertisement