Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Kallamarë të furrës

Përbërësit:
4 kallamarë të mëdhenj
1 tufë me majdanoz
100 gramë thërrime buke
Vaj, kripë, piper

Përgatitja:
Ndizeni furrën në 170 gradë clsius. Pastrojini kallamarët duke eliminuar organet e brendshme dhe gojën. Tentakulat pritini në copa të vogla dhe vërini në një pjatë. Lani dhe prisni trashë majdanozin. Në pjatën ku keni vënë tentakulat, hidhni majdanozin, thërrimet e bukës, vaj me bollëk, kripë dhe piper. Përziejini të gjitha së bashku derisa të merrni një masë homogjene. Me gjysmën e kësaj përzierjeje, mbushni kallamarët nga brenda. Mos e teproni, nuk duhet të mbushen me tepri. Rrotullojini kallamarët në përzierjen e mbetur dhe vërini në distancë nga njëri-tjetri, në një tepsi. Nëse ngelet ende nga përzierja, hidheni në sipërfaqen e kallamarëve. Futeni në furrën e nxehtë për 25-30 minuta. Është një recetë e thjeshtë dhe që mund të realizohet nga të gjithë. Pastaj, të gjithëve u pëlqejnë kallamarët, apo jo?

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Si vuajnë përdoruesit e iPhone?

Next Post

Disa shenja që provojnë se ai është i zoti në shtrat!

Advertisement