Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Gjellë fshati armene

Përbërësit:
Brinjë viçi ose derri, 1 kilogram
Qepë të thata, 3-4 kokrra
Karota, 2-3 copë
Selino, 1-2 degë
Kripë, piper, gjethe dafine dhe behare të tjera, sipas dëshirës
Yndyrë, sipas dëshirës

Gatimi:
I presim brinjët në copa të përshtatshme. Vëmë në zjarr të fortë tiganin me yndyrë. I skuqim brinjët në të dyja anët derisa të zënë kore. Heqim mishin nga tigani dhe në atë yndurë, skuqim qepën, karotat e selinonë, të prera trashë. Rikthejmë në tigan mishin. I hedhim kripë, gjethe dafine, 2-3 gjethe, piper kokërr. E përvëlojmë me lëng mishi 250-300 ml, ulim zjarrin dhe i vëmë të ziejnë për 2-3 orë. Serviren me makarona, mundësisht, jufka të prodhuara në shtëpi.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Si të rritim agrume në kushte shtëpiake?

Next Post

SHQIPTARI KASAMI NË OLYMPIAKOS

Advertisement