Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Ç’të gatuajmë nesër?

Sepje me mango dhe kërpudhë


Gazeta Intervista duke ju uruar gjithë të mirat dhe festat që janë në ardhje do doja të botonit një recete të ndonjë produkti deti që shoqërohet me fruta ekzotikë. Uroj të jetë e thjeshtë që të mund ta bëj edhe unë në shtëpi. Faleminderit, Elda nga Tirana.

Advertisement

Përgjigjet Emanuela e Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur Elda, një recetë që i përshtatet kërkesës tënde është sepje me mango dhe kërpudhë. Për të realizuar këtë recetë duhen këta përbërës:

Sepje 300 gr

Kërpudha 3 kokrra

Mango 1 kokërr

Vaj ulliri

Kripë

Piper

Gjethe mente

Krem açeto

Përgatitja:

Pastrojmë sepje dhe e presim në copa, e marinojmë me kripë, piper dhe vaj ulliri. E hedhim në zgarën e nxehur më parë bashkë me kërpudhën deri sa të piqen mirë. E pastrojmë mangon dhe e presim ne feta, fetat i vëmë në një pjatancë dhe i dekorojmë me gjethe mente dhe krem açeto. Pjata është gati. Ju bëftë mirë!

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Kam dhimbje dhe hemorragji

Next Post

Arben Bajraktari, shqiptari që shëlqeu në filmat "Taken" dhe "Harry Poter"..!

Advertisement