Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Linguini me sepie të zezë

Përshëndetje gazeta Intervista! Duke shfletuar gazetën tuaj pashë që keni bashkëpunim me restorantin “Il Tipico”  ndaj vendosa t’iu shkruaj sepse jam ulur disa herë aty me miqtë e mi dhe më ka pëlqyer shumë pjata me linguini me të zezën e sepeies. Nuk e di nëse keni mundësi të m’a dërgoni pak këtë recetën e këtij gatimi? Faleminderit.

Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- Përshëndetje! Ju falenderoj së pari për vlerësimin e gatimeve tona por dhe që je kliente e restorantit tonë. Kjo është një nga pjatat më të preferuara në restorant dhe për t’a realizuar këtë duhen këto përbërës.

 

Advertisement

Përbërësit:

2 sepie mesatare të pastruara

2 thelpinj hudhre

Një domate e vogël

100 gr linguini

Bulion peshku

Kripë

Djath parmigano

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

 

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Amos Muji Zaharia: Janë për t’u patur zili

Next Post

Më mirë me kambio manuale apo automatike?

Advertisement